Onze 20ft open top containers..

Bij Box2Trade hebben we een uitgebreide voorraad van 20ft open top containers. Of je nu op zoek bent naar een enkele container voor een specifiek project, of je hebt een grotere bestelling nodig voor een lopend project, we hebben de containers die je nodig hebt.
Onze gebruikte containers zijn zorgvuldig geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ze in uitstekende staat verkeren en voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Onze 20ft open top containers zijn ideaal voor het vervoeren van grote of volumineuze ladingen die niet door de deur van de container passen. Dit type container is ook geschikt voor ladingen die gemakkelijk moeten worden geladen en gelost met behulp van een kraan of hijsapparatuur.

We begrijpen dat het vinden van de juiste container voor jouw project een uitdaging kan zijn. Daarom staan onze ervaren medewerkers altijd voor je klaar om je te helpen bij het selecteren van de juiste container voor jouw specifieke behoeften. Of je nu vragen hebt over de afmetingen, de conditie of de prijs van onze 20ft open top containers, we zijn hier om je te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw project kunnen helpen slagen