Butaanweg 52
3196 KC Rotterdam
info@box2trade.com
+31(0)181 213110

Nieuwe of gebruikte containers

Voor de koop of huur van nieuwe of gebruikte containers bent u bij Box2Trade zeker aan het goede adres. Bij Box2Trade werken wij met vaste ervaren contactpersonen en korte lijnen. Bijna het grootste gedeelte van deze containers zijn direct leverbaar uit voorraad.  Als gevolg daarvan kunnen wij vragen snel beantwoorden.

Onze containers zijn uiteraard CSC gekeurd. Dit houdt in dat de containers grondig zijn geïnspecteerd. Als gevolg hiervan kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig getransporteerd en/of opgeslagen kunnen worden. Nieuwe containers zijn vanuit de fabriek voorzien van een geldige CSC van minimaal 5 jaar. Na deze 5 jaar kunt u bij ons terecht om uw containers opnieuw te laten inspecteren. Wij beschikken over een eigen werkplaats met vakkundige monteurs.

Ons bedrijf onderscheidt zich van de rest bijvoorbeeld d.m.v. een groot aanbod van verschillende type nieuwe containers. Onze voorraad bestaat bijvoorbeeld uit 20ft dry van, 40ft dry van, 40 High Cube. Daarnaast verkopen wij ook specials zoals 20ft open side,20ft double door en 20ft High Cube. Vooral om de kwaliteit te kunnen waarborgen en u vooral een zo scherp mogelijke aanbieding te kunnen doen, bestelt Box2trade de containers zonder tussenpersonen rechtstreeks bij de fabriek in het verre oosten.

Kortom lijkt de container die u zoekt niet op onze website te staan? Het is natuurlijk niet mogelijk om iedere container op onze website te plaatsen. De kans is groot dat wij u wel, de container die u zoekt, kunnen aanbieden. Wilt u aanpassingen aan uw container? Ook dit is mogelijk bij Box2Trade. In onze werkplaats modificeren wij containers naar u wensen. Op ons pagina ombouw vindt u een kleine greep van de aanpassingen welke wij al eerder hebben uitgevoerd. Ook hiervoor geldt; staat de container die u zoekt er niet bij? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bent u op zoek naar prijzen voor zeecontainers? Deze fluctueren iedere dag, maar doordat wij groot inkopen kunnen wij uw zeer concurrerende tarieven aanbieden.

Kortom: neem voor al uw vragen contact met ons op!

Nieuwe 40ft dry van container

Vraag offerte aan

Adressen

DEPOT B2T

Butaanweg 52
3196 KC Rotterdam
Open Ma t/m Vr 07.00-18.00 uur

DEPOT OCC

Butaanweg 54-56
Rotterdam Pernis
Open Ma t/m Vr 07.00-20.00 uur

DEPOT TCS

Nieuwesluisweg 102
3197 KV Rotterdam- Botlek
Open Ma t/m Vr 06.00 tot 23.00 uur

Telefoon

Wenst u direct contact te hebben met een van onze medewerkers neem dan telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Telefoon +31 (0) 181213110

Mail

Stel je vraag aan onze medewerkers per e-mail. We proberen zo snel mogelijk je mail te beantwoorden.

info@box2trade.com
Delen: