Butaanweg 52
3196 KC Rotterdam
info@box2trade.com
+31(0)181 213110

Box2Trade

Box2Trade verhuurt en verkoopt gebruikte zeecontainers vanuit de grootse haven van Europa, Rotterdam. Onze container depots liggen bijna direct aan de snelweg en vlakbij de grote zee- en railterminals. Vandaar ook dat u altijd snel weer op weg bent met uw aangekochte containers.
Wilt u liever dat Box2Trade de zeecontainers bij u aanlevert per autokraan of binnenvaartschip? Vraag naar onze scherpe tarieven. Zoekt u containers op andere locaties in de wereld? Deze leveren wij ook!

In ons aanbod vindt u een groot aantal diverse soorten zeecontainers. Wij hebben een ruime voorraad nieuwe containers en gebruikte containers.
Waarom kopen bij Box2Trade? Omdat onze medewerkers jaren lange ervaring hebben in de container branche. Service en flexibiliteit is voor ons belangrijk.
Enkel ervaren monteurs repareren onze containers. De zeecontainers voldoen dan ook aan alle internationaal geldende regels van de container safety convention (CSC). Als gevolg daarvan kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig getransporteerd en/of opgeslagen worden. U kunt veilig uw shippers owned containers aanleveren bij uw rederij. En dit alles voor een sympathieke prijs!

Box2Trade

 

Huren of kopen

Als u liever geen grote investering wilt doen, en uw bedrijf vereist een constante aanwezigheid van containers. Box2trade biedt de mogelijkheid containers aan te schaffen op basis van een huurkoop of een andere flexibele leaseoplossing. Ook een sale- en lease back kan een oplossing zijn.

Transport

Door ons grote internationale netwerk, kunnen wij u op weg helpen met een “huis tot huis” levering van een zeecontainer overal ter wereld. Zelfs grotere projecten zoals het uitvoeren van de gehele logistieke operatie van de verhuizing van fabrieken inclusief de levering van last trip containers behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Opslag

U kunt bij ons container depot in Rotterdam terecht om (tijdelijk) uw lege en/of volle zeecontainers op ons depot te stallen.
Wij beschikken over een afgesloten terrein, voorzien van cameratoezicht.

NIEUWS

Onze 20ft open top containers..

Bij Box2Trade hebben we een uitgebreide voorraad van 20ft open top containers. Of je nu op zoek bent naar een enkele container voor een specifiek project, of je hebt een grotere bestelling nodig voor een lopend project, we hebben de containers die je nodig hebt. Onze gebruikte containers zijn zorgvuldig geïnspecteerd om er zeker van […]

Adressen

DEPOT OCC

Butaanweg 54-56
Rotterdam Pernis
Open Ma t/m Vr 07.00-20.00 uur

DEPOT TCS

Nieuwesluisweg 102
3197 KV Rotterdam- Botlek
Open Ma t/m Vr 06.00 tot 23.00 uur

Telefoon

Wenst u direct contact te hebben met een van onze medewerkers neem dan telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Telefoon +31 (0) 181213110

Mail

Stel je vraag aan onze medewerkers per e-mail. We proberen zo snel mogelijk je mail te beantwoorden.

info@box2trade.com
Delen: